Aici locuia criminala de la metrou! Este infiorător ce s-a aflat despre Magdalena Serban când au ajuns la locuința ei!

592

Magdalena Serban, femeia in varsta de 36 de ani diagnosticata cu probleme psihice si acuzata de crima si tentativa de crima, a fost retinuta de politistii bucuresteni. Femeia a impins, acum o saptamana, o tanara pe garnitura de metrou, iar gestul i-a curmat viata.

Criminala era originara din Craiova, iar apoi a ajuns la Bucuresti.

Potrivit lupanoua.ro, pana in anul 2015, Magdalena Serban a locuit in blocul 16 de garsoniere din cartierul Craiovita Noua. Ulterior, ea s-a mutat la Centrul Social Sf. Ioan din sectorul 3 din Capitala.

In garsoniera a ramas mama femeii, o locatara destul de retrasa fata de restul vecinilor.

Potrivit celor care o cunosc, femeia le-ar fi spus vecinilor ca fiica ei, Magdalena, se afla plecata in strainatate.

CITESTE SI: Declarație cutremurătoare! Cum și-a justificat criminala de la metrou gestul: avea totul scris în palmă! A vorbit în fața martorilor și a dat vina pe victimă: ,,Mi-a luat…”

După tragedia de la metrou, noi dezvăluiri ies la iveală despre cea care a fost supranumită ,,Criminala de la metrou”.

De data aceasta cel care a făcut dezvăluirile a fost tatăl primei victime a femeii cu probleme psihice, vinovată de crimă. Bărbatul a povestit cu lux de amănunte ce i s-a întâmplat fiicei sale și cum a reușit aceasta să se salveze, dar și cum și-a motivat criminala gestul.

Se pare că singurul motiv pentru care prima tânără este încă în viață este acela că a făcut sport și a reușit să se sprijine pe unul dintre picioare, deși a crezut în primul moment că este doar un amic de-al ei care vrea să-i facă o glumă proastă.

Tatăl acesteia a declarat, potrivit evz.ro: „Un soc pentru toți. Nenorocirea este ca cei de la 112 sunt inconstienti. Eu am sunat la 112 si ei m-au trimis la Costin Georgian sa fac eu investigatii ca parinte. Este posibil asa ceva?”

Tot el a mai precizat că s-a prezentat cu fiica lui la poliție: „Politistul caruia i-am relatat intamplarea nu a crezut povestea de prima data. De-abia in jurul orei 19.00 am intrat sa dam declaratii”.

„Fata a urcat în metrou, dar când a realizat ce i s-a întâmplat, a izbucnit în plâns. Nimeni nu a intervenit să ceară explicații.

Agresoarea a rămas pe peron, nestingherită”, a precizat tatăl fetei, a cărei identitate a dorit să rămână necunoscută. „I-a găsit scris în palmă am făcut-o, dar am confundat-o”, a spus tatăl fetei, despre atacatoarea de la metrou.

Despre momentul în care au confruntat-o pe făptașă, tatăl primei victime a povestit: „Au sarit cativa cetateni si au intrebat-o: „Ce ai doamna, ce ai cu ea.

Şi ea spunea: „Nu ca mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca sa se victimizeze. Şi atunci cativa cetateni au intrebat-o: I-ai luat tu banii? Şi ea a spus: Nu va uitati cum arat eu si cum arata ea? Ea arata spre buzunarul ei si spunea: „Mi-a luat banii, mi-a luat banii”, a declarat barbatul potrivit Antena3. Surse: evz.ro, antena3.ro

loading...