Are 102 ani şi e ultima supravieţuitoare din distribuţia filmului „Pe aripile vântului”: Nu o să vă vină să credeţi cum arată ea astăzi

4174

„Pe aripile vântului” a fost unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei mondiale
Pelicula spune povestea iubirii dintre Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) şi Rhett Butler (Clark Gable) în timpul Războiului Civil.

Filmul, apărut în 1939, este ecranizarea romanului cu acelaşi nume semnat de Margaret Mitchell. Este povestea unei femei care din orgoliu nu vrea să-şi recunoască sentimentele faţă de bărbatul pe care-l iubeşte.

Pentru rolul lui Scarlett O’Hara au fost intervievate 1 400 de actriţe dintre care doar 400 au fost audiate interpretînd anumite scene din film. Nici atunci când au început filmările, regizorul nu se hotărâse la actriţa care va interpreta rolul personajului principal feminin, care i-a revenit ulterior lui Vivien Leigh.

Dat fiind succesul de care s-a bucurat pe parcursul anilor, a intrat în numeroase topuri, fiind unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei mondiale şi pelicula cu cele mai mari încasări din toate timpurile

.„Pe aripile vântului” mai numără o sigură actriţă care a supravieţuit până în zilele noastre. Olivia de Havilland arată incredibil pentru vârsta de 102 ani pe care îi împlinește pe 1 iulie.

Născută la Tokyo din părinţi britanici, Olivia de Havilland s-a mutat în copilărie în California, unde a avut un debut de poveste la Hollywood. Mama ei, care fusese actriţă înainte de a se căsători, i-a predat Oliviei şi surorilor sale lecţii de actorie, muzică şi dans.

A fost momentul când pasiunea Oliviei pentru actorie a început să prindă formă, urmând o carieră de succes şi un total de peste 40 de filme. Unul dintre ele a fost filmul de referinţă al cinematografiei mondiale „Pe aripile vântului”, unde a interpretat rolul lui Melanie Hamilton, potrivit livebizmedia.com.

Citește și:  Satul plutitor din Romania, unic in Europa, si-a deschis portile.
loading...