Au angajat o bona chinezoaica si au adus-o la ei in casa. Surpriza pe care au avut-o politistii cand au adus un translator

1150

O bona chineza care lucra in statul american Minnesota a fost batuta cu bestialitate de cei care o angajasera.

Femeia de 58 de ani a fost gasita de politie pe o strada intunecata din orasul Woodbury, cu ochii tumefiati si corpul plin de lovituri, insa nu a putut comunica cu autoritatile decat dupa sosirea unui translator, deoarece vorbea numai chineza.

Femeia le-a spus politistilor ca a fost batuta, tinuta flamanda si amenintata cu moartea de angajatorul sau, fiind obligata de asemenea sa mearga in patru labe si sa isi manance propriul par.

La spital, medicii au descoperit ca femeia are mai multe coaste rupte, dar si sternul dislocat.

Angajatoarea femeii, o chinezoaica in varsta de 35 de ani, a aparut in fata judecatorilor, fiind acuzata de trafic de persoane, privare de libertate si violenta.

Washington Post scrie ca incidentul a socat comunitatea din Woodbury, una dintre cele mai linistite, dar si bogate din statul respectiv.

De altfel, casa femeii acuzate este cotata la 539.000 de dolari, noteaza sursa.

Bona le-a povestit politistilor ca a inceput sa lucreze pentru femeia respectiva in Shanghai, avand grija de fetita minora a acesteia, si, deoarece a fost tratata bine, a acceptat sa continue sa lucreze pentru ea si odata cu mutarea in SUA.

Initial, bonei i s-au promis 890 de dolari pe luna, insa aceasta a ajuns sa munceasca 18 ore pe zi, castigand astfel numai 1,8 dolari pe ora.

Cu toate acestea, nici macar acesti bani nu i-a primit, fiind in schimb batuta si umilita permanent de angajatoarea sa.

Calvarul dureaza din luna martie, le-a mai spus femeia politistilor.

Mai mult, femeia a ajuns sa cantareasca numai 39 de kilograme, fiind hranita doar cu resturi, insa spune ca se simtea prizoniera, deoarece nu avea pasaport si nu vorbea decat chineza.

Dupa ce a fost amenintata cu un cutit, bona a reusit sa fuga din casa, fiind gasita de politie la o distanta de 3 kilometri.

Acesta este numai unul dintre cazurile de sclavie moderna, o ”industrie” care genereaza venituri de 150 de miliarde de dolari anual, noteaza sursa.

loading...