De câte ori trebuie să îți SPELI PĂRUL pe săptămână, astfel încât să nu-ți mai cadă

497

Avem senzația uneori că nu ne spălăm părul când trebuie sau cât trebuie. Unele persoane consideră că se spală pe cap mai des decât ar fi necesar. Altele cred ca își spală podoaba capilară mai rar decât este nevoie.

Pentru a ști de câte ori pe saptamana poți face lucrul acesta, este important să iți cunoști tipul de păr.

În cazul anumitor tipuri de păr se poate absorbi mai mult ulei decât în cazul altora. De aceea în unele cazuri este recomandat să te speli mai des pe cap.

Trebuie menționat faptul că persoanele care fac sport trebuie să se spele mai des pe cap. Este recomandat să facă asta în fiecare zi.

Dacă lipsa timpului te împiedică să te speli pe cap atât de de des cât ar trebui, atunci o soluție simplă și eficientă pe care o poți folosi oricând este șamponul uscat. Absoarbe excesul de sebun.

De câte ori pe săptămână trebuie să își speli părul

Părul mediu. În cazul acesta, este recomandat să te speli de 2-3 ori pe săptămână. Acest tip de păr nu acumulează ulei.

Deci nu va avea un aspect neplăcut, neîngrijit. Dacă ai părul mediu (între texturi), încearca să nu te speli pe cap în fiecare zi.

Părul des. Femeile care au părul des sau creț nu au de ce să își facă griji. În astfel de cazuri poți folosi șamponul o data pe săptămână. Aspectul neîngrijit al podoabei capilare este ultima dintre problemele tale. Asta pentru că uleiurile pătrund greu printre firele tale de par.

Părul natural. Nu este indicat să folosești șamponul constant. Îți va distruge părul. Va deveni uscat. În schimb, balsamul este tot ceea ce îi trebuie părului tău pentru a arăta așa cum îți dorești.

Așadar, este important să știi care este tipul părului tău. Și, pe baza acestei informații vei putea opta pentru cea mai bună metodă de îngrijire a podoabei tale capilare.

Este bine să știi de câte ori îți poti spăla părul, astfel încat să nu faci lucrul acesta mai des sau mai rar decât este nevoie.

loading...