Pare o poză că oricare alta, însă dacă o vezi completă rămâi MUT! Cum s-a îmbrăcat tipa asta la pescuit

664

De regula barbatii sunt cei carora le place sa petreaca ore in sir pe balta, la pescuit. Ei investesc in scule profesionale, se intrec in kilograme de peste capturate si abia asteapta sa-si impartaseasca cu prietenii asa zisele povesti pescaresti.

Ei bine, in cele ce urmeaza va demonstram ca si femeile pot pescui si nu oricum, ci foarte sexy imbracate.

In costume de baie, cu forme perfecte, doamnele si domnisoarele reusesc cu siguranta sa le distraga atentia domnilor de la monstrii marini.

In costume de baie care mai de care mai colorate si mai minuscule, femeile si-au scos in evidenta sanii proeminenti sau posterioarele bombate.

Cu toate ca unele doamne sau domnisoare ar stramba din nas cand ar veni vorba sa apuce de gura pestii imensi, iata ca se gasesc si curajoase carora nu le e teama sau scarba sa ia pestii in brate si sa se laude cu captura lor sau a partenerilor.

Cu toate ca pare greu de crezut, dar frumusetile reusesc sa zambeasca in fata aparatului de fotografiat cu toata ca tin in maini kilograme bune de peste.

Trase printr-un inel, cu talia bine conturata si picioarele lucrate, fetele din fotografiile astea sunt cu siguranta visul multor barbati.

Cum sa nu iubesti femeile astea?!

loading...